Over mij

Ron van Toledo startte zijn loopbaan in 1976 bij het Sociaal Fonds Bouwnijverheid. Na een militaire dienstperiode van 16 maanden (1977/1978) als onderofficier (sergeant) en een opleiding bedrijfskunde ontwikkelde hij zich van medewerker administratieve organisatie naar informatie analist en functioneel ontwerper. In 1986 maakte hij de overstap naar de commerciële ICT-dienstverlening en werkte sindsdien als informatie analist, business consultant en project- en programmamanager bij verschillende (ICT-)onderdelen in de sectoren overheid, semi-overheid, bank-verzekeraars en financiële dienstverleners op gebied van pensioenen.

Ron heeft zeer gedegen kennis en ervaring op het gebied van (maatwerk)software ontwikkeling. Zowel volgens traditionele werkwijzen (SDM) als risicogedreven- (RUP) en iteratieve (DSDM, SCRUM) werkwijzen. Ook op het gebied van informatieplanning, project- en programmamanagement heeft Ron ruime kennis en ervaring. Hij is in staat om teams van professionals aan te sturen op project- en programmaniveau en beheerst de daarvoor geëigende sturingsmethoden als Prince2 en MSP. Ook heeft Ron de nodige kennis en ervaring met het introduceren van werkwijzen als RUP, DSDM, SCRUM en kwaliteitssystemen als CMMi in ICT-organisaties.

Ron is een uitermate betrokken en integere adviseur die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend tot zijn recht komt. Hij is inzetbaar in adviserende, leidinggevende- en uitvoerende rollen. Ron wordt daarbij zonder uitzondering gewaardeerd door zijn opdrachtgevers en de mensen met wie hij samenwerkt en levert altijd een waardevolle bijdrage aan opdrachten.

Uitgebreide CV downloaden? klik dan NL External CV RvT-Chronologisch

Korte CV downloaden? klik dan NL External CV RvT-kort

Mijn LinkedIn bekijken? klik dan http://nl.linkedin.com/in/ronvantoledo